Nieuwe producten

In zijn laboratorium is de Mad Scientist het afgelopen jaar heel erg druk geweest om zijn nieuwe revolutionaire ideeën uit te werken! De ideeën heeft hij inmiddels omgezet in nieuwe producten en deze kunnen wij nu aan jullie presenteren. Kijk bij de verkooppunten in welke winkel bij jou in de buurt je MadMattr en alle nieuwe producten kunt kopen.

De Ultimate Brickmaker

De Mad Scientist heeft dé Ultimate Brickmaker bedacht. Een handig apparaat waarmee je stenen kunt maken van MadMattr. Met deze stenen ontdek je een geheel andere manier van bouwen met MadMattr. In plaats van plastic stenen te gebruiken, kun je nu met deze Stenenmaker je eigen zachte stenen van MadMattr maken en zo de mooiste bouwwerken creëren. En je kunt elke keer weer opnieuw beginnen, zo wordt je fantasie tot het maximum uitgedaagd!

De Mad Scientist heeft de Ultimate Brickmaker verpakt bij de kleuren roze, blauw en paars van MadMattr. Dus deze kleuren zijn nu ook verkrijgbaar inclusief een Stenenmaker. Wil je een uitgebreider pakket? Ga dan voor de Ultimate Brick Maker X6, een box met MadMattr in de kleuren blauw en roze, één Stenenmaker waar je in één keer 6 stenen mee kunt maken en nog een snijmesje erbij.

De Extruder

Maar dat is nog niet alles wat de Mad Scientist heeft ontwikkeld in zijn laboratorium. Hij is op zoek gegaan naar gereedschap waarmee je driedimensionale vormen van MadMattr kan maken. En zo kwam hij op de Extruder. Er zijn zes verschillende Extruders met elk een eigen vorm; vierkant, rond, zeshoekig, driehoekig, een ster en een huisvorm. Op deze manier kun je heel creatief zijn, de leukste bouwwerken maken en je leert ook van alles over geografische vormen. Je kunt kiezen uit diverse sets met alleen Extruders of sets inclusief MadMattr in verschillende kleuren.

 

Daarnaast zijn er nieuwe accessoires aan het assortiment toegevoegd. Zo is er naast de witte laptoptray nu ook een blauwe en een opblaasbare tray, handig voor buiten en als je op vakantie gaat.

©2019 MadMattr by Relevant Play | Distributie door OKU Business Partners B.V. | Webdesign door PR Social | Privacyverklaring | Disclaimer

Top